Information från Styrelsen juni 2022

Medlemmar på stämman

Vid stämman den 31 maj deltog 27 röstberättigade (inkl. Styrelsen) vilket är väldigt få med tanke på att föreningen består av 190 lägenheter. Styrelsen arbetar för din skull och då är det viktigt att du engagerar dig och kommer på möten som föreningen kallar till för att göra din röst hörd.

Radiatorer

Luftning av element är planerat att genomföras i början av juli. Extremt viktigt att tillträde ges till lägenheterna. Som alltid kan lägenhetsnycklar lämnas på fastighetsexpeditionen. Det kommer behövas ytterligare ett luftningstillfälle efter sommaren.

Vår Brf – medlemsinformation på nätet

Logga in med mobilt BankID på Vår Brf hos SBC, https://login.sbc.se/ . Välj Mitt SBC till höger i menyraden. Skrolla ner på sidan tills du kommer till Information från styrelsen. Där hittar du den senaste medlemsinformationen. Om du vill få notiser om nyhetsuppdateringar väljer du Personliga inställningar/Mina uppgifter och gör egna inställningar för notifieringar.

Besiktning skyddsrum

Besiktning av samtliga skyddsrum är genomförd utan anmärkning.

Stenplattor

Trasiga stenplattor har bytts ut och nya dörrstopp har monterats där det behövdes.

Våra fastigheter fyller 50 år

I år fyller våra fastigheter 50 år. Vi ser fram emot att fira det tillsammans med dig på något sätt efter sommaren.

Nästa styrelsemöte

Nästa styrelsemöte är inplanerat till måndag 15 augusti.

Styrelsen önskar alla en härlig sommar!