Information från styrelsen januari 2024

Föreningsstämma 2024

Boka redan nu preliminärt datum för årets föreningsstämma onsdag den 29 maj alternativt tisdag den 4 juni (reservdatum).  Stämman kommer hållas fysiskt i Tallbackaskolans aula, Kristinelundsvägen 1. Det kommer inte vara möjligt att delta digitalt. Årsredovisning med kallelse delas ut till samtliga lägenheter senast två veckor innan stämman.

Motioner till kommande föreningsstämma

Du som vill lämna motion/er till stämman behöver göra det senast 31 mars 2023. Motioner lämnas i slutet kuvert i brevinkastet till Fastighetsexpeditionen, Jungfrudansen 42–44 nedre botten.

Uppdaterad underhållsplan 2023-12-11

Nu finns uppdaterat underhållsplan publicerad på hemsidan, https://www.brfmoroten.se/om-brf-moroten-1-3/, och upplagd i SBC Hemma, i dokumenthanteraren/ Fastigheten Jd 38–58 / Underhållsplan. Där kan du se när större renoveringar som till exempel fönsterbyte är planerat.

Återvinning av kartong

I föreningens miljöstuga vid Jungfrudansen 52 – 54 har vi ett rum med behållare för sortering av tidningar, kartonger och pappersförpackningar. För att sorteringen ska bli bra som möjligt för både återvinningen och miljön är det viktigt att vika ihop och platta till pappersförpackningar och kartonger. Om behållarna blir överfulla så töms de inte. En dyr hantering för föreningen.

Välkommen på årets första medlemsträff

Välkommen på medlemsträff, måndag den 29 januari kl. 19 – 20 i styrelserummet, Jungfrudansen 52. Ett tillfälle (utan agenda) för dig som medlem att träffa representanter från styrelsen och få svar på eventuella frågor eller framföra synpunkter. Om du behöver hjälp med att logga in på SBC Hemma, så hjälper vi dig gärna.

Nästa styrelsemöte är planerat till måndag 5 februari 2024