Medlemsinformation Juni 2020

Nya styrelsen
Nu har den nya styrelsen haft sitt första styrelsemöte efter årsstämman. Fokus under mötet var att fastställa fördelningen av ansvarsuppgifter samt pågående arbetsuppgifter. En uppdaterad lista av styrelsemedlemmar med ansvarsområden samt kontaktuppgifter finns nu på hemsidan och på informationstavlorna.

Cykelrensning
Under hösten kommer en cykelrensning att genomföras i samtliga cykelförråd. Det här kommer vara ett utmärkt tillfälle att bli av med gamla oanvända cyklar och få ordning och utrymme för de cyklar som faktiskt används. Rensningen är planerad till september och mer information kommer senare.

Numrering av trapphus
Numrering av trapphus och våningsplan återstår fortfarande. Styrelsen har tagit tag i ärendet och arbetet kommer att genomföras så snart som möjligt.

Målning av entrébänkar
Entrébänkarna kommer att målas 24/6-26/6.

Extra förråd
Behöver du extra förvaringsutrymme? Det finns nu några extra förråd till uthyrning. Behöver du ett är du välkommen att höra av dig till styrelsen.

Visa hänsyn till dina grannar
Nu när sommaren och värmen äntligen är här är det flera som vädrar med fönstren öppna. Tänk därför på att inte slå kuddar och täcken eller piska mattor från fönster eller balkonger. Det gäller såklart året om men extra viktigt nu när många håller fönster och balkonger öppna.

Nästa styrelsemöte
Styrelsemötena kommer att starta igen efter sommaren och det första kommer att hållas 17:e augusti.

Styrelsen vill passa på att
önska er alla en underbar sommar!