God Jul och Gott Nytt År

Julen är snart här och året 2020 går mot sitt slut. Vi önskar precis som säkert många av er andra ett bättre 2021. Ett 2021 då man kan träffa sina nära och kära utan att riskera varandras hälsa. Men än kan det dröja. Vi vill därför uppmana till att fortsätta visa hänsyn och ta hand om varandra lite extra på avstånd i år. Skicka en julhälsning till någon du tycker om på posten eller digitalt 🙂

Soprummen
Vi vet att det är extra fullt särskilt i kartongkärlen i soprummen för tillfället. Det är en följd av att många beställer hem julklappar och annat som kan tänkas behövas. Tyvärr beror det även på att många inte viker ihop de kartonger som slängs. Kärlen blir då fyllda av luft med kartongberg ovanpå som följd. Det slängs alltför ofta plast och annat i kärlen som inte hör hemma där. Så snälla, för att det inte ska bli kaos i soprummen, se till att slänga rätt skräp i rätt kärl! Och vik ihop kartonger så mycket det bara går.

Elavräkning
På grund av sen sammanställning av elavräkning från Techem kommer eldebiteringen för 2020 att bli försenad.

Nästa styrelsemöte
Nästa styrelsemöte är planerad till måndagen den 11:e januarikl. 18:00.

Styrelsen önskar
God Jul och Gott Nytt År