Information från styrelsen 2021-02-06

Återvinningsrum

Vi har den senaste tiden upplevt en förbättring när det kommer till hanteringen av sopor i våra återvinningsrum. Tack till alla er som tagit till er av informationen och fortsätt med det så blir det trevligare för alla att slänga sopor även i framtiden.

Istappar

Som ni kanske har märkt så bildas det rätt mycket istappar på balkongerna i våra fastigheter. Vi vill därför be er vara uppmärksamma på att det finns risk för att dessa faller ner. Var därför försiktig ifall ni befinner er på er uteplats eller på balkongen och lutar er utanför räcket. Dessutom har det bildats en del snööverhäng särskilt utanför entréer och cykelrum, så var även uppmärksamma på det.

Årsstämma

Planeringen för vårens årsstämma pågår för fullt. Mer information kommer.

Nästa styrelsemöte

Nästa styrelsemöte är planerad till måndagen den 15:e februari kl. 18:00.

Med vänlig hälsning Styrelsen