Information från styrelsen 2021-10-13

Manual för golvvärme

Nu när det börjar bli lite svalare ute är det många som vill sätta på golvvärmen. Eftersom det kan bli ganska dyrt att ha den igång dygnet runt finns det olika program som man kan ställa in. Manualer för hur man gör detta finns här.

Information vid däckbyte

Vi börjar närma oss tiden då det är dags att byta däck på bilen. Vi ber därför alla som har däck i sina förråd att vara extra försiktiga när dessa transporteras i våra korridorer, då vi föregående år har haft en del skador på väggarna från detta.

Ett tips är att det finns en kärra speciellt för detta som går att låna i fastighetsexpeditionen, kontakt och öppettider finns här under.

2-års besiktning

Vi vill påminna om att 2-års besiktningen för stambytet kommer att äga rum den 19 oktober. Samtliga medlemmar som har lämnat synpunkter behöver vara hemma denna dagen, alternativt lämna en nyckel till lägenheten i ett förslutet kuvert tillsammans med port, namn och lägenhetsnummer i fastighetsexpeditionen.

Nästa styrelsemöte är planerat till den 8e november 2021

Nästa medlemsträff är planerad till den 1a november 2021, kl. 19:00-20:00