Information från styrelsen 2022-02-19

Motioner inför kommande stämma

Nu börjar vi närma oss våren och det börjar bli dags att planera för den kommande årsstämman. För er som vill lämna in motioner till stämman så behöver dessa lämnas senast 31a mars till fastighetsexpeditionen

Istappar

Under perioden när snö och is börjar smälta finns risk att istappar uppstår under taken och räcken på balkongerna. Det är varje medlems ansvar att se till att ta bort dessa så att ingen riskerar att skadas om dessa ramlar ner. Glöm inte att informera och hålla koll på grannarna under när ni tar bort dessa

Nästa medlemsträff

Styrelsen kommer att finnas närvarande i styrelserummet måndagen den 28e februari mellan 19:00-20:00.

Ni är varmt välkomna att komma förbi och hälsa på oss och prata lite

Tele2 (fd. Comhem) planerar att uppgradera nätet

Vi har fått information om att Tele2 planerar att uppgradera nätet. Detta kommer att ske någon gång under året, och vid uppgraderingen kommer medlemmar som har Tele2 att uppleva ett kortare driftstopp. Medlemmarna kommer direkt efter uppgraderingen att uppleva en bättre nätverksprestanda och ökad driftsäkerhet. Man ska även ha möjlighet att uppgradera sitt bredbandsabonnemang till ännu högre hastighet, om så önskas.

Mer info om tidpunkten för detta kommer när vi vet mer.

Nästa styrelsemöte är planerat till den 7e mars 2022

Nästa medlemsträff är planerad till den 28e februari, kl. 19:00-20:00