Information från styrelsen november 2023

Avstängda parkeringar på Jungfrudansen vecka 46 (13 – 19 november)

Under vecka 46 påbörjas arbetet med att fräsa och asfaltera samtliga arbetsområden på Jungfrudansen. Arbetet påbörjades redan vecka 45 på Storgatan. I och med arbetet på Jungfrudansen kommer samtliga parkeringar i området att stängas av under vecka 46 när arbetet pågår. Arbetet kommer att utföras så fort som möjligt för att kunna öppna upp för parkering inne på området igen.

Tillfällig avfallshantering i Jungfrudansen

Enligt information från Solna stad så är den gamla sopsugsanläggningen i sådant dåligt skick att den omgående har behövt stängas ned i området runt Huvudsta centrum och i hela Jungfrudansen. Solna stad har placerat ut flera avfallscontainrar med kastlucka i området där boende kan lämna sitt restavfall. Den nya sopsugsanläggningen förväntas tas i drift under våren 2024. Då kommer avfallscontainrarna att tas bort och de nya sopinkasten tas i bruk. För mer information om den nya sopsugsanläggningen se www.solna.se/sopsug

Kontakta Fastighetsservice om du har kalla element

Nu har vi slagit på vinterläge i vårt värmesystem. För att alla ska få värme i sina element är det viktigt att du kontaktar Fastighetsservice om du har kalla element. Felanmälan kan göras dygnet runt på telefonsvarare: 08-83 93 24 eller via e-post: felanmalan@brfmoroten.se

Medlemsinformation till din e-postadress

Logga in på SBC Hemma, https://hemma.sbc.se/kundportal/login, gå in under inställningar och registrera din e-postadress så kan du enkelt och smidigt få all medlemsinformation till din e-postadress.

Varmt välkommen på glöggmys på årets sista medlemsträff

Välkommen på medlemsträff med glöggmys måndag den 27 november kl 18.30 – 19.30 i styrelserummet, Jungfrudansen 52.  Medlemsträffen är ett tillfälle (utan agenda) för dig som medlem att träffa representanter från styrelsen och få svar på eventuella frågor eller framföra synpunkter. Om du behöver hjälp med att logga in på SBC Hemma, så hjälper vi dig gärna.

Nästa styrelsemöte är planerat till måndag 4 december.